VoksenFjer

VoksenFjer

Vil du være med til noget vildt sjovt og svedigt – Pas på man bliver afhængig af det

I Triton har vi i over 90 år dyrket verdens bedste boldsport – med den drilske fjerbold. Har du lyst til at dyrke badminton som en sjov motionsform i et uforpligtigende fællesskab?


VoksenFjer er et tilbud til dig, som ønsker at dyrke motion i et godt fællesskab, hvor det sociale og sved på panden er i højsædet


Træningen er udformet således, at alle kan deltage på tværs af niveau og alder. Der er en træner på, der står for gennemførslen af træningen. En træning indeholder opvarmning, nogle gange i form af et opvarmningsspil eller lign. Det vil blive efterfulgt af kampe og teknisk træning.


Vi har følgende træningstider: (sæsonen starter fra mandag den 12. August)


Onsdag kl. 19.00-20.30 (fuldt hold)


Onsdag kl. 20.30-22.00 (fuldt hold)


Søndag kl. 18.30 -20.00 NYHED – Åbent for tilmelding


Søndag kl. 20.00-21.30 (fuldt hold)

Tilmeld dig her – Tilmelding

VoksenFjer er for voksne, der gerne vil lidt mere end bare at spille kampe i en time. Vi ser også meget gerne forældre til vores mange glade badmintonbørn. Hvem har ikke brug for at dyrke fjerbold uden børn, med andre forældre, eller andre ligestillede.

Dette er uden tvivl et hold, hvor hygge, motion og fællesskab, står øverst på listen. Der er også mulighed for at komme ud og spille mod spillere fra andre klubber. Se mere her

Skulle vi i Triton have vagt din interesse kan du henvende dig til:

Jørn Ødum, 2244 3335
Poul Worsaae, 2395 6012

VOKSENFJER I TRITON ER GOD MOTION PÅ DEN HYGGELIGE MÅDE

VI SES I AALBORG TRITON

TILMELD
VoksenFjer 1 VoksenFjer 2
VoksenFjer 3