VoksenFjer

Vil du være med til noget vildt sjovt og svedigt – VoksenFjer

I Triton har vi i over 90 år dyrket verdens bedste boldsport – med den drilske fjerbold. Har du lyst til at dyrke badminton som en sjov motionsform i et uforpligtigende fællesskab?

Vi tilbyder med start onsdag den 4. maj – VoksenFjer hver onsdag fra kl 20. Det er ganske gratis, og I har mulighed for at låne ketcher. Vi tilbyder det på denne side af sommerferien indtil midten af juni.

VoksenFjer er et tilbud til dig, som ønsker at dyrke motion i et godt fællesskab, hvor det sociale og sved på panden er i højsædet!
Træningen er udformet således, at alle kan deltage på tværs af niveau og alder. En gang om måneden vil der være en træner tilstede, hvor du har mulighed for at lære nye fif. Ellers omfatter træningen en let opvarmning og derefter kampe. I den kommende opstarts periode vil der være en træner til stede.

VoksenFjer retter sig også til forældre til vores mange glade badmintonbørn. Hvem har ikke brug for at dyrke Fjerbold uden børn, med andre forældre, eller andre ligestillede. Dette er uden tvivl et hold, hvor hygge, motion og fællesskab, står øverst på listen.

Skulle vi i Triton have vagt din interesse kan du henvende dig til:


Jørn Ødum, 22443335,
Claus Pedersen, 30483278

VOKSENFJER I TRITON ER GOD MOTION PÅ DEN HYGGELIGE MÅDE


VI SES I AALBORG TRITON