Miniton

Miniton 

Søndag efter søndag afholder vi Miniton for de mindste i tidsrummet: 9.30 – 10.30.

Kom med fra begyndelsen, vi har sæsonstart den første søndag i september i Vester Mariendalhallen, Stjernevej 5, 9200 Aalborg SV.

Træningen er gratis til og med oktober, herefter koster det 500 kr. for sæsonen.

TRITON stiller træner og ketcher til rådighed. Træner er Søren Hermansen, som har mange års erfaring med træning af spillere fra de helt små børn til eliteudøvere.

Miniton 1

Miniton – leg med badminton

Miniton er leg, badminton og socialt samvær for børn i alderen 4-8 år, deres forældre og bedsteforældre. Børnenes udfordringer tilgodeses ved blandt andet at sænke nettet, bruge balloner i stedet for fjerbolde, korte ketcher og mange flere redskaber til at gøre det sjovt, lettere og lærerigt.

Hver søndag morgen mødes de friske unger med deres dygtige træner Søren Hermansen. Selv om det er lidt tidligt på dagen, får de som regel lokket enten far, mor eller bedsteforældre med, som så bliver kastet ud i rollen som hjælpetrænere. Og for de fleste af forældrene er Miniton også det første møde med badmintonspillet – og derfor også lærerigt for dem. Børnene, forældrene, bedsteforældrene og træneren hygger sig, samtidigt med at de kombinerer badminton med leg. 

Læs mere på Facebook eller kontakt Søren Hermansen (+45 5077 7617), ansvarlig for Miniton.

TRITON inviterer til Miniton hver sæson startende 1. september


 

Miniton 2 Miniton 3 Miniton 4