Senior elite

Senior elite hold

I TRITON har vi en senior elitetrup med 4 hold. Vi ønsker at have en bred trup, med et stærkt fællesskab om altid at gøre vores bedste på det givende hold.
Vi har p.t følgende hold (se stillinger, kampresultater og tidspunkter ved at trykke på links ud for hvert hold):

1. Hold – 1. Divison

2. Hold – 2. Division

3. Hold – 3. Division

4. Hold – Kredsserien

1. divisionsholdet

I Sæsonen 22/23 spiller TRITONs 1. hold med i den næstbedste række som er 1. Division. Her er målet for sæson at blive i den næstbedste række.
Vi ønsker fremadrettet at spille med i kampen om de bedste pladser i Badmintonligaen, hvor TRITON tidligere har udført store bedrifter.
Vores førstehold består i år af et ungt hold, med en flok unge drenge, der gerne vil frem i badmintonverdenen, kombineret med et par rutinerede herrer. På vores pigeside har vi en nogle unge  spillere, kombineret med rutinerede, der med en positiv tilgang til badminton gerne vil TRITON og vores vision i klubben.
Trup: Tommy Sørensen, Nicklas Mathiasen, Malthe Mølbjerg Nielsen, Mads G. Birkholm, Sofie Røjkjær, Kajsa Van Dalm, Gry Uhrenholt  og Laura Fløj Thomsen

Senior elite 1

 

2. divisionsholdet

TRITONs 2. hold spiller i 2. Division. Vores 2. hold består af et ung hold af kommende stjerner, som hele tiden ligger og presser på til en plads på førsteholdet. Dermed håber vi også i år at få chancen for at komme et skridt tættere på førsteholdet.
Trup: Victor Nexø, Anton Nexø, Mads Sørensen, Patrick Kämnitz, Frederik Bjergen, Kasper Røjkjær Kjøbsted, Mathilde Bjergen, Sofie Løth Topp, Sarah Skriver, Nikoline S Laugesen . 

3. Division/Kredsserien

TRITONs Danmarksserie og Kredsserie, er hold bestående af de helt unge kræfter i Tritons ungdomsafdeling, der skal prøve at bide skeer med senior badminton. Derudover består holdene af ældre rutinerede spillere, som med deres rutine og erfaring kan give læring videre til de unge kræfter.

Kontaktperson:  Nicklas Mathiasen – 22 80 23 38 / NicklasMathiasen@hotmail.com

Senior elite 2 Senior elite 3 Senior elite 4