Om klubben

Badmintonklubben Aalborg TRITON er en over 80 år gammel badmintonklub med hjemmebane i VM hallen på Vester Mariendal skolen, Stjernevej 5, Aalborg SV, hvor vi kan tilbyde ungdoms-, senior- og motionistbadminton til alle niveauer og aldersklasser.

Vi tilbyder desuden ungdomsbadminton i hallen på Hasseris Gymnasium og motionistbadminton i Aalborg Midtby på Skipper Clement skolen.

Vi har stolte traditioner i elite badminton, med mange DM titler for både hold og individuel både i ungdoms- og i seniorrækkerne. Men vi er også stolte af at være en klub med masser af motionister i alle aldre og på alle niveauer, der får en god gang sjov motion med badminton. 

Vi er over 300 badmintonspillere, 60-70 ledere, flere hundrede forældre og herudover en stor flok frivillige hjælpere, der træder til når der bl.a. skal skaffes et økonomisk grundlag for vores mange badmintonaktiviteter. Sportsligt står vi stærkere end vi har gjort længe.

I vores sprudlende ungdomsafdeling spilles der badminton i alle aldre og på alle niveauer. En stor flok unge badmintonspillere tager hver søndag deres forældre eller bedsteforældre under armen, når der afholdes Miniton.

Sidst men ikke mindst har vi fokus på at forene vores sport med et godt socialt fællesskab for alle medlemmer og med vores nye cafe Triton som omdrejningspunkt.

Er du interesseret i at blive en del af vores klub uanset 
alder og badmintonnivea så kontakt endelig en af de mange kontaktpersoner du finder på vores hjemmesider under de forskellige kategorier.

Du kan se klubbens vedtægter her:

Vedtægter for badmintonklubben TRITON

Bliv frivillig

Vi har brug for alle de frivillige hænder vi kan få, til at skabe de bedste rammer for alle klubbens medlemmer, unge som seniorer. Derfor håber vi at både ungdomsspillere, forældre, motionister og seniorspillere vil byde ind på de mange store som små opgaver som følger af klubbens drift og udvikling.

Har du mod på en af opgaverne, eller har du yderlige spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til en af kontaktpersonerne.

Bliv frivillig til koncerter og få en koncertoplevelse

Vi arbejder hele året med at tjene de penge, der skal til for at finansiere klubbens aktiviteter og udvikling. Det sker bl.a. ved de  mange arrangementer som Skråen afvikler hen over sommeren, hvor vi bliver inviteret med som hjælpere og kan tjene en god skilling til klubkassen – og det er altid rigtig hyggeligt, selvom der selvfølgelig skal lægges en indsats

Der kan være tale om koncertarrangementer i Mølleparken, Gigantium og ikke mindst til Skovrock. Vi deltager også ved Tallship Races og lignende store arrangementer i Aalborg

Vi håber, at I vil være friske til at melde jer som hjælpere – arbejdsopgaverne kræver ingen særlige færdigheder eller erfaring; eneste krav er en alder på min. 18 år. Tilmelding foretages ved at skrive til: trinehansen@outlook.com , og så hjælpes vi ad fra start til slut.

Ved Skovrock har vi tre primære arbejdsopgaver: Bemanding af bar og hegntilsyn under koncerten samt oprydning efter koncerten.

Skulle det i øvrigt ske, at I desværre er forhindret ved de nævnte arrangementer, så fortvivl ikke – der kommer flere til inden for kort tid; I hører nærmere straks, at vi ved mere.

På forhåbentlig snarlig gensyn

Om klubben 1
Om klubben 2