Hvorfor badminton?

Fordi badminton er god og sjov motion!!

Badminton er om noget velegnet til at få god motion og samtidig have det sjovt. Dette gælder uanset alder og om man er til konkurrence med kamp på stregen som turneringsspiller, eller deltager i vores store motionsgrupper med skiftende spillemakker fra gang til gang eller om man ønsker at spille med faste makkere på lejede baner.  I TRITON kan du både i senior- og ungdomsafdelingen spille uanset om du er begynder eller turneringsspiller.

I forskellige udvalgte grupper tilbydes trænere, som instruerer i slagteknik og taktik, idet der altid lægges vægt på, at det også skal være sjovt at spille badminton.
Badminton gør godt. Der findes kun én måde at få det fulde udbytte af badminton på – nemlig din helt egen. Uanset din alder, køn, teknik og ambitioner vil du mærke fornøjelsen, når du står på banen i sportsligt selskab i TRITON.

Efter spillet vil du tillige kunne nyde det gode sociale samvær over en vand/øl eller glas vin i vores cafe Triton i VM-Hallen, hvor der også kan købes mad.

Hvis du har eller får lyst til at spille badminton, skal du, uanset om du er til elite- senior-, ungdoms-, veteran-, eller begynder-badminton være meget velkommen i TRITON.

Hvorfor badminton? 1

Kontaktperson:

Senior: Jørn Ødum Nielsen, 22443335, jorn.odum@gmail.com
Ungdom: Camilla Kirkhoff Stougaard, tlf. 26845641, aalborgtriton.ungdom@gmail.com

Du er også meget velkommen til at kontakte en hvilken som helst af de andre kontaktpersoner der er nævnt på vores hjemmeside.